מרובעי אגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:
100 גר´ אבקת סוכר
2 כוסות קמח רגיל
225 גר´ חמאה או מרגרינה מומסת בטמפ´ החדר
לשכבת הציפוי:
150 גר´ חמאה מומסת
½ כוס דבש
4 כפות שמנת מתוקה
½ כוס דחוסה סוכר חום
350 גר´ אגוזי מלך או פקאן קצוצים דק
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. מנפים את הקמח והסוכר לקערה. מוסיפים את החמאה/מרגרינה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
2. שוטחים את הבצק בתבנית מלבנית 22/30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך 20 דקות. מוציאים ומצפים בציפוי.
3. להכנת הציפוי, מערבבים את החמאה המומסת, הדבש, השמנת המתוקה והסוכר בקערה, מוסיפים את האגוזים ויוצקים על הבצק האפוי.
4. מוציאים, מצננים וחותכים למרובעים.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים