כלי הגשה משוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  למקצוענים.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
100 גרם שוקולד,(רצוי מריר)
20 גרם חמאה  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

ממיסים את השוקולד ואת החמאה בסיר אידוי כפול, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
להכנת קעריות משוקולד:
1. מנפחים בלונים לגודל הקערה הרצוי.
2. מניחים לתערובת השוקולד הנוזלי להצטנן מעט אך לא להתקשות - אם השוקולד חם מדי, הבלונים מתפוצצים; אם השוקולד קר מדי התערובת מתקשה.
3. טובלים בשוקולד את הבלונים המנופחים ומניחים להתקרר על נייר אפייה.
4. כאשר השוקולד מתקשה מפוצצים את הבלונים ומקבלים קעריות שוקולד.
להכנת מנג´טים משוקולד:
1. מורחים כמות נדיבה ואחידה של שוקולד על המנג´טים מנייר, או על כוסיות היין. מניחים לצינון על נייר אפייה.
2. כאשר השוקולד מתקשה, מפרידים את הנייר או את הפלסטיק.
את המנג´טים והקעריות ממלאים בגלידות, במוסים ובקינוחים שונים. ב"כוסיות" השוקולד, ניתן להגיש ליקר שוקולד. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים