עוגת גבינה ללא אפיה - מתכון זה זכה ל-4 כוכביםמתכון זה זכה ל-4 כוכביםמתכון זה זכה ל-4 כוכביםמתכון זה זכה ל-4 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  15 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
חב´ של בסקוויטים פטי-בר
2 חב´ גבינה %½ (אחרת זה ייצא "כבד")
½ כוס חלב
½ כוס סוכר
חב´ של אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
שמנת מתוקה להקצפה 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לשים בתחתית התבנית שכבה של בסקוויטים (שיכסו את כולה).
לערבב את הגבינה, החלב, הסוכר, פודינג הוניל ותמצית הוניל.
לשים את התכולה המעורבבת מעל הבסקוויטים
לצפות בעוד שכבת בסקוויטים.
להקציף את השמנת (אפשר עם טיפונת אינסטנט פודינג וניל בכדי לקבל יותר יציבות).
לשים מעל שכבת הבסקוויטים השניה.
* להשאיר כמה שעות במקרר בכדי שהנוזלים ירככו את הבסקוויטים.

מאוד מאוד טעים וגם לא כבד כמו עוגות גבינה אחרות! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י neomi בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים