עוגת לינזר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  75 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק ולפירורים:
½3 כוסות קמח
1 חבילת מרגרינה
10 טבליות סוכרזית מומסות במעט מים רותחים או סוכרזית נוזלית
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
5 ביצים
15 טבליות סוכרזית נוספות מומסות או סוכרזית נוזלית
2 כפות מיץ לימון
250 גרם אגוזים קצוצים
2 כפות קקאו
1 כפית נוספת של תמצית וניל
3 כפות ריבה אדומה ללא סוכר  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לשים את כל החומרים לבצק יחד, מקציפים את החלמונים של הביצים ומוסיפים, לשים פנימה. מחלקים את הבצק לשני חלקים, חלק אחד שמים בפריזר ואת השני משטחים על תחתית של תבנית מרובעת גדולה.
מעל הבצק מורחים את הריבה האדומה.
מקציפים את החלבונים יחד ומוסיפים את כל מוצרי התערובת, מערבבים ומשטחים מעל הריבה.
מוציאים את שארית הבצק מהפריזר, מפוררים אותו מעל העוגה.
אופים 45 דקות בחום בינוני, כשמוכן חותכים לריבועים.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 17/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים