קונכיות בצק עלים עם כרישה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  25 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 קונכיות בצק עלים מופשרות (של שלושת האופים)
כרישה בינונית פרוסה לטבעות חצויות
בצל גדול קצוץ דק
מיכל וחצי של שמנת מתוקה
קצת אגוז מוסקט טחון
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
1/2 חב´ חמאה לטיגון 
מטגנים את הבצל והכרישה בחמאה עד להתרככות הכרישה, מוסיפים את השמנת המתוקה, ואת התבלינים, ומבשלים על אש גבוהה עד שהשמנת יורדת ב- 1/3 מהכמות.
את הבצק אופים לפי ההוראות של היצרן. מגישים את המאפים ממולאים ברוטב של הכרישה, ומונחים על מעט מהרוטב בצלחת. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005.


כניסה לאתר המתכונים