עוגת ביסקוויטים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  250 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 חבילות ביסקוויטים (´פתי בר´)
2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 כוסות חלב
1 טפיוקה בטעם שוקולד 
1. טובלים את הביסקויטים בחלב ומסדרים אותם יפה על תבנית מלבנית.

2. מקציפים את השמנת, הפודינג והחלב יחד עד לקבלת קרם אחיד.

3. שמים חצי מכמות הקרם על הביסקויטים. מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים על הקרם, ועליה שמים את החצי השני של הקרם. על הקרם מגרדים מקופלת בטעם שוקולד, ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.

בתאבון!  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/12/2005.


כניסה לאתר המתכונים