עוגיות שומשום ושקדים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
¾ כוס קמח מלא
¾ כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
¼ כוס זרעי שמשם קלויים
¾ כוס שקדים לא קלויים, חתוכים
100 גר´ טופו ללא נוזלים
½ כוס שמן קנולה
¾ כוס דחוסה סכר חום
1 תמצית שקדים 
לחמם את התנור לחום בינוני-גבוה
לערבב בקערה את 2 סוגי הקמח, אבקת אפיה,שומשום ושקדים. בבלנדר לערבל את הטופו עם שמן קנולה, סכר ותמצית שקדים. לשלב בין 2 הקערות, ליצור כדור קטנים, לשטח אותם עם האצבעות ולהניח על נייר אפיה. לאפות כ 10 דקות עד שקצוות העוגיות יהיו חומות.

* ב-100 גרם שומשום יש 1200 מיליגרם סידן * 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/12/2005.


כניסה לאתר המתכונים