בישקוטי ללא סוכר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
½2 כפות פרוקטוזה
1 ביצה גדולה + 2 חלבונים
60 גר´ מרגרינה רכה
מיץ וגרידת קליפה מלימון בינוני
1/8 כפית תמצית שקדים
½1 כוסות קמח מנופה
3 כפיות שטוחות אבקת אפיה
1 כוס שקדים קלויים (לא מומלחים) קצוצים 
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הפרוקטוזה עד
לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את שאר החומרים תוך

כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת בצק אחיד.מוציאים למשטח מקומח קלות ויוצרים גליל ארוך ומניחים
על נייר אפיה בתבנית, משטחים את הגליל ואופים בתנור
שחומם לחום בינוני כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור וחתכים פרוסות בעובי 1 ס"מ בעזרת סכין
משוננת חדה, מניחים את הפרוסות על צידן בתבנית
וממשיכים לאפות עוד כ-10 דקות מכל צד עד שבישקוטי
מתיבשים, יש להזהר לא לשרוף אותם.
מצננים ומאחסנים בכלי סגור. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים