מרובעי פקאן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
¼ 1 כוסות קמח
1 כוס סוכר
⅓ כוס אבקת קקאו מנופה
125 גר´ מרגרינה קרה
1 קופסה של חלב ממותק מרוכז
1 ביצה
2 כפיות תמצית ווניל
½ 1 כוסות אגוזי פקאן קצוצים 
1.מערבבים את הקמח, הסוכר והקקאו בקערה, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.

2.משטחים את התערובת בתבנית 22/32 ומהדקים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-15 דקות.

3.בזמן אפיית התחתית מערבבים בקערה את החלב המרוכז, הביצה, תמצית הווניל והאגוזים.

4.משטחים את התערובת על התחתית האפויה ומכניסים לתנור לאפיה נוספת של כ-25 דקות, או עד שהשכבה העליונה משחימה קלות.

5.מוציאים ומצננים, חותכים לריבועים ומאחסנים במקרר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים