ג´ינג´רסנאפס - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  120  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
220 גר’ חמאה רכה
620 גר’ סוכר
3 ביצים
1 כוס מולסה כהה
2 כפות חומץ
800 גר’ קמח
2 כפות אבקת סודה לשתיה
4 כפיות אבקת ג´ינג´ר
1 כפית קנמון
1 כפית הל
½ כפית ציפורן (למי שאוהב)
סוכר לציפוי 
1. במיקסר עם וו לישה מעבדים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים, מולסה וחומץ.
2. בקערה מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתיה ותבלינים ומוסיפים לתערובת.
3. מקררים כשעתיים את הבצק שהתקבל. יוצרים 4 גלילים (הבצק יהיה רך ודביק אך אסור להתפתות להוסיף עוד קמח) ומקררים למשך יממה לפחות.
4. מחממים תנור ל-190 מעלות.
5. פורסים כל גליל -30 פרוסות ומגלגלים כל פרוסה לכדור. מגלגלים את הכדור בסוכר לציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה (שומרים על מרווחים גדולים).
6. אופים כ-10 דקות, עד שכדורי הבצק הופכים לעוגיות דקות ושחומות שמרכזן עדיין רך. מקררים ושומרים בכלי אטום. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים