גלידת פקאן סיני - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  6  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 חבילה שמנת מתוקה
8 יחידות ביצה
1 חבילה פקאן סיני
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל 
1. להפריד את החלבונים מהחלמונים.
2.בקערה אחת יש להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
3.בקערה אחרת יש להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
4.מקפלים את החלמונים לקצף החלבונים.
5.מקפלים את הקצפת לבלילת החלבונים.
6.מוסיפים את תמצית הוניל.
7.קוצצים את אגוזי הפקאן הסיני במעבד מזון, ומוסיפים לבלילה. (בעלי מכונת גלידה - רק לקראת תום פעולת המכונה).
8.את התערובת יש לצקת לתבנית ולהכניס להקפאה, או למכונת גלידה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים