פאי אגוזים לפסח - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר לפסח.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
50 גר´ קמח תפוחי אדמה
2 שקיות סוכר וניל
100 גר´ קמח מצה
50 גר´ מרגרינה
קורט מלח
225 גר´ דבש
100 גר´ מרגרינה
מיץ מ-½ לימון
25 גר´ אבקת סוכר
150 גר אגוזי פקאן חצויים
2 חלמונים
100 גר´ אגוזים קצוצים 
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.
למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 22/11/2005.


כניסה לאתר המתכונים