עוגת שמרים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ק"ג קמח
1 חבילה שמרית
2 כוסות מים פושרים
כוס סוכר
2 ביצים
2 חבילות מרגרינה
3 כוסות סוכר עם ½1 כוס קקאו (מומלץ של "עלית"). 
לערבב:
1 ק"ג קמח
1 חבילה שמרית
2 כוסות מים פושרים

להוסיף:
כוס סוכר
2 ביצים
1.5 חבילה מרגרינה
לתת לתפוח
ללוש מעט ולחלק לשישה חלקים
כל כדור לעטוף בקמח ולרדד.
להמס: 1/2 חבילה מרגרינה במיקרו ולמרוח על העלים.

לערבב:
3 כוסות סוכר עם 1.5 כוס קקאו (מומלץ של "עלית").
לפזר על העלים.
לקפל 1 ס"מ מכל כיוון ולגלגל.
להדביק את החיבור ולהבריש חלמון של ביצה.
לאפות 20 דקות בחום 190 מעלות (לא לאפות ב"טורבו" מכיוון שזה מייבש את העוגה)
גיוונים: במקום קקאו וסוכר לשים קינמון וסוכר. לפרוס, להניח כשבלולים ולאפות.
העוגה שומרת על טריות מספר ימים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 12/03/2005.


כניסה לאתר המתכונים