עוגת גבינה קרה עם פרורים ללא אפיה - פשוטה מהירה וטעימה מאוד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:
2 חלמונים
2 כוסות קמח אוסם תופח
1 חבילת מרגרינה ללא מלח רכה מאוד/נמסה

למלית:
2 קופסאות גבינה לבנה( סה"כ 500 גר´)
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר 
1. לערבב במג´ימקס/מיקסר את חומרי הבצק (חלמונים, קמח ומרגרינה).
2. לשטח בתבנית העוגה כשני שליש מהבצק, ובתבנית קטנה נוספת לשטח 1/3 הבצק(שישמש לפרורים מעל העוגה) אופים את שתי התבניות יחדיו כרבע שעה ובינתים מכינים את המלית.
3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה+2 כפות סוכר ומניחים בצד.
4. מקציפיםבמיקסר את הגבינה הסוכר וסוכר הוניל.
5. מוסיפים את הקצפת (שמנת מתוקה והסוכר שהקצפנו) לתערובת הגבינה.
6. שופכים את תערובת הגבינה והשמנת מתוקה על בסיס העוגה האפוי.
7. את שארית הבצק האפוי מועכים עם מזלג לקבלת פרורים ומפזרים על כל העוגה
ומכניסים למקרר.
תהנו, בתאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 29/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים