עוגת שוקולד ואגוזים מדהימה- פשוטה להכנה ותמיד מצליחה בגדול. - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
7 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קמח תופח
1 כוס שמן
3/4 כוס מים
150 גר´ אגוזים מרוסקים.
150 גר´ שוקולד מריר מגורד גס(חתוך בסכין לפרורים) 
1. להקציף חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
2. להוסיף את החלמונים ולהנמיך מהירות.
3. בקערה לערבב שמן, מים שוקולד ואגוזים ולשפוך לקצף בהדרגה תו"כ ערבוב.
4. להוסיף קמח בהדרגה ולערבב.
5. לשמן תבנית אפיה בחמאה ועליה לפזר סוכר ולצקת את כל התערובת ולאפות בחום בינוני
150 מעלות טורבו כשעה/עד שהקיסם יוצא נקי.
בתיאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 29/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים