עוגת פירות יבשים בחושה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  90 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
150 גר´ שזיפים מיובשים מגולענים
100 גר´ משמשים מיובשים
100 גר´ אגוזי מלך קצוצים
50 גר´ צימוקים
גרידת קליפת לימון אחד
300 גר´ מרגרינה
1/3 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
6 ביצים
¼2 כוסות קמח תופח
100 גר´ קורנפלור
4 כפות ברנדי 
1. מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה.

2. חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים.

3. בקערה מקציפים את המרגרינה והסוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים תוך כדי ערבול לסירוגין את הביצים והקמח המנופה כף אחר כל ביצה ואת הברנדי.

4. בעזרת כף עץ מבליעים את יתרת הקמח ואת הפירות הקצוצים ומעבירים לתבנית משומנת מאורכת (30 ס"מ) בעלת דפנות גבוהות (התבנית שלא תהיה חד פעמית).

5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה, מוציאים ומצננים, מפזרים מעט אבקת סוכר מעל. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 14/02/2006.


כניסה לאתר המתכונים