מרק תפוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  2  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לסירופ הסוכר
¾ כוס מים
¾ כוס סוכר

למרק
½2 כוסות מיץ תפוזים

להגשה
4 פרוסות מחצאי תפוזים
אפרות: וודקה 
1. הסירופ - מערבבים בסיר קטן את הסוכר והמים.
מרתיחים ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.
2. המרק - מוסיפים לסירופ את מיץ התפוזים, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כחצי שעה עד שהנוזל מצטמצם למחצית.
3. מצננים ומאחסנים במקרר עד שהמרק קר מאוד.
4. יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מניחים במרכז כל קערית 2 פרוסות תפוז, מוסיפים את הוודקה [אם משתמשים בה] ומגישים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 21/02/2006.


כניסה לאתר המתכונים