עוגת שוקולד של מ"מ השף קונדיטור מלון רויאל ביץ - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כף נס קפה
1 כף ברנדי
400 גר´ שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר 
1.מחממים את השמנת, נס קפה, ברנדי בסיר, מוסיפים שוקולד וממיסים אותו- מצננים את
התערובת.
2. מקציפים חלבונים עם 1/4 כוס סוכר.
3. מקציפים 1/4 כוס סוכר עם חלמונים ומעבירים לתערובת השוקולד
4. מקפלים את החלבונים המוקצפים עם תערובת השוקולד והחלמונים, יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית אפיה ואופים 25 דק´ בתנור שחומם מראש 180 מע´, מקררים מעט ויוצקים את שאר התתערובת על העוגה. מקררים בחוץ כחצי שעה ואח"כ מעבירים למקרר.

בתאבון!! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 03/06/2006.


כניסה לאתר המתכונים