אזני המן -בצק פריך(קונדיטור גיל בר "לה פנריה" רעננה)פורסם היום בעיתון - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  לא ידועה.        קושי:  לא צויין.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
מצרכים:
2 כוסות קמח
3 כפות סוכר
3 כפות אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
150 גר´ חמאה רכה(1.5 חבילות) 
מערבבים הכל במיקסר כשהבצק מתחיל להתפורר מוסיפים כף מים קרים עד שהבצק אחיד, מקררים שעה במקרר, מרדדים קורצים עיגולים ממלאים....

מילוי: 100 ג´ שוקולד מריר
100 גר´ שמנת מתוק.

מרתיחים את השמנת קוצצים את השוקולד ושופכים עליו את השמנת הרתוחה ומערבבים היטב מצננים וממלאים את האזניים 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 03/09/2006.


כניסה לאתר המתכונים