פודינג שוקולד-קפה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
½ מכל שמנת מתוקה
1 כף אבקת קפה נמס
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק
¼ כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית שמנת וניל
מעט מלח 
1. שמים את השמנת והקפה בסיר ומחממים על להבה נמוכה עד שהקפה נמס ומתקבל נוזל חלק.
מסירים מהכיריים ומצננים.
2. שמים במעבד מזון את השוקולד, הסוכר, הביצה, ווניל והמלח ומעבדים עד שנוצר מרקם אחיד.
יוצקים פנימה את השמנת החמימה וממשיכים לעבד את את השוקולד עד שמתקבל נוזל סמיך אחיד.
3. יוצקים לכוסות, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעתיים - עד שהפודינג מתייצב. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 03/12/2006.


כניסה לאתר המתכונים