עוגת שוקולד קלה ומהירה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  25  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
½1 כוסות מיברז, ¾ כוס שמן, 3ביצים, 2 כוסות קמח, 2כוסות סוכר, ½כוס קקאו,אבקת אפיה, כפית סודה לשתיה.
לקרם חלבי:½ מיכל שמנת מתוקה, 200 גרם שוקולד מריר.
ניתן גם להשתמש בכל קרם פרווה ואז העוגה הופכת לכשרה פרווה. 
מערבבים היטב את המים השמן והביצים, מוסיפים את הקמח, הסוכר, הקקאו, אבקת האפיה וסודה לשתיה, ומערבבים היטב עד שתקבלת עיסה חלקה.
שמים בתבנית עגולה 26 או מרובעת, ואופים בתנור טורבו בחום 180 מעלות כחצי שעה.
מחממים את השמנת, יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד להמסת השוקולד.
כשהתערובת אחידה, יוצקים על העוגה.
למעונינים בעוגה פרווה: מחממים ממרח שוקולד פרווה עם מעט ממרח חלבה ויוצקים על העוגה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י offer bass בתאריך 21/10/2006.


כניסה לאתר המתכונים