עוגת שוקולית קלילה וטעימה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  30  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 כוסות קמח תופח
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים
3 ביצים
מעט תמצית וניל 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לערבב את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת שוקולית, סוכר)
להוסיף את השמן והמים.
להוסיף את הביצים ואת תמצית הוניל.

להעביר לתבנית (26)
ולאפות על חום 170 מעלות בערך 45 דקות
עד שקיסם יוצא יבש.

בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י העוגות של לילך בתאריך 02/10/2007.


כניסה לאתר המתכונים