תפוזים מסוכרים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  35 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
מצרכים: 2 תפוזים,¾ כוס סוכר,כוס וחצי מים פושרים.
כלים:סיר,סכין,רשת סינון(מסננת),צלחת שטוחה. 
1.חותכים את 2 התפוזים לפרוסות דקות(עגולות).
2.מדליקים אש על להבה נמוכה(חשוב),ושמים בה את המים ואת הסוכר.
3.מחכים 1 דקה בערך ומסיפים בעדינות את פרוסות התפוזים כאשר הם צפים.
4.משאירים כ-15 דקות והופכים.
5.מחכים עוד 15 דקות.
6.מוצאים מסננים לא לגמרי,משאירים קצת מהמים עם הסוכר.
7.ניחים בצלחת שטוחים מטפטפים מעט מהמים שנשארו עם הסוכר לאחר הבישול ומכניטסים למקרר לכמה זמן שרוצים.
8.מגישים.
9.אפשר להוסיף ליד זה כדור גלידה וניל או אחר עם סרוף שוקולד. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ספירו´ש בתאריך 27/03/2007.


כניסה לאתר המתכונים