עוגת פסח - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר לפסח.        קושי:  לא צויין.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
200גר´ שוקולד מריר
200 גר´ חמאה
1/4 כוס קוניאק
1 כוס סוכר
5 ביצים
2 כפות קמח מצה / פרורי לחם
100 גר´ אגוזים קצוצים דק
1 שמנת מתוקה 
להמיס על אש נמוכה שוקולד, חמאה, קוניאק, כוס סוכר כשנמס להוריד מהאש לקרר מעט לערבב פנימה במרץ חלמונים - אחד אחרי השני
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר ולאחד עם השוקולד, להפריש 1/3 מכמות הקרם
לחלק הגדול של הקרם להוסיף קמח מצה ואת האגוזים ולאופות בתבנית משומנת כ- 20 דקות ב- 180מעלות
לשפוך מעל את יתרת הקרם ששמרנו ולקרר במקרר כמה שעות
למרוח שמנת מתוקה מוקצפת
אפשר לקשט עם: תותים שלמים / אגוזים חצויים / פרורי שוקולד מריר / אבקת נס קפה 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kelly בתאריך 04/06/2007.


כניסה לאתר המתכונים