עוגת שיש תוניסאית "בוסקוטו" - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  לא צויין.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
|לתבנית חד פעמית בינונית
6. ביצים
1 וחצי כוסות קמח תופח
1 וחצי קח רגיל
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
50 גר´ אגוזים
אבקת סוכר לציפוי 
מקציפים תחילה את הביצים והסוכר עד לקבלת מרכם סמיך
מוסיפים את הקמח הרגיל והתופח את אבקת האפיה והוניל והשמן ומקציפים עד לקבלת עיסה יחידה
מפזרים אגוזים קטושים אל העוגה ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה מקררים ומפזרים את אבקת הסוכר
מומלצת בחום . 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י שף צרפתי בתאריך 20/04/2007.


כניסה לאתר המתכונים