עוגת שכבות שוקולד וקצפת טעימה שתמיד מצליחה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
6 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
1 כף שמן
1 כף ליקר
4 כפות קקאו
2 שמנת מתוקה 250 מ"ל
2 חבילות פודינג אינסנטנט וניל
2 שוקולד מריר 100 ג
1 כפית סוכר
6 כפות חלב
2 כפות מרגרינה
2 כוסות חלב 
מקציפים חלבונים עם ½ כוס סוכר לקצף יציב, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם שארית הסוכר, השמן, הליקר והקקאו. מקפלים אל הקצף. אופים כרבע שעה 180 מעלות.
מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל וחלב לקצפת יציבה. מורחים על העוגה לאחר שהצטננה.
בסיר על אדים ממיסים שוקולד מריר, סוכר, וחלב עד שנמס. מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה מערבבים עד להמסה. שמים את רוטב השוקולד על העוגה. מכניסים את העוגה למקרר. בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י לילך סונגו בתאריך 23/04/2007.


כניסה לאתר המתכונים