סופגניה מרוקאית (ספינג´) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ק"ג קמח
3 וחצי כוסות מים פושרים
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
50 גר´ שמרים
סוכר לטבילה 
1. מערבבים יחד את כל החומרים ומתפיחים במקום חמים כחצי שעה
2. מחממים שמן לטיגון עמוק
בידיים רטובות עושים עיגולים עם חור באמצע ומכניסים לשמן החם עד שמזהיב
3. טובלים בסוכר 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galia בתאריך 13/09/2007.


כניסה לאתר המתכונים