לחמניות גבינה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  30  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
חבילה קטנה קמח תופח (350גרם)
1 גביע גבינה לבנה
1 ביצה
200 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט שומשום לציפוי 
1 מערבבים את כל החומרים (מלבד השומשום) בקערה,
עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים במקרר לחצי שעה של התגבשות והחלפת חווית.
2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
3. יוצרים מהבצק לחמניות (20-30), מפזרים למעלה שומשום ואופים כ-20 דקות,
עד שהן מזהיבות.
אופציה לגיוון:
אפשר להכין לחמניות קטנטנות ולהטמין באמצע כל אחת מהן זית או קוביית גבינה נוספת (למשל מוצרלה מעושנת) 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י graanan בתאריך 20/12/2007.


כניסה לאתר המתכונים