סלט איקרא - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
¼ כוס שמן
ביצים של דגים מלוחים
1 פרוסת חלה או לחם לבן
1 כף חומץ 
משרים במים את הביצים עד שהמלח יוצא.
מערבבים בבלנדר עם החלה, החומץ ומוסיפים בהדרגה את השמן.
מערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה הדומה למיונית.

מומלץ להוסיף טיפת לימון.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 24/03/2008.


כניסה לאתר המתכונים