סלט אבוקדו - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  לא ידועה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 אבוקדו בינוני
2 ביצים קשות
1 בצל קטן (אפשר 3 בצלים ירוקים במקום)
½2 כפות מיונז
מלח, פלפל ומעט לימון 
מקלפים את האבוקדו וחוצים אותו. מוציאים את הגרעין בכף ומועכים את הפנים
במזלג. מטפטפים מיץ לימון כדי שלא ישחיר. מועכים את הביצים או מגרדים על
פומפיה גסה ומוסיפים לאבוקדו. קוצצים את הבצל ומוסיפים יחד עם מיונית ומלח.

מומלץ לקשט בעגבניות פרוסות.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 24/03/2008.


כניסה לאתר המתכונים