סלט אבוקדו ופטריות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
250 גר´ פטריות טריות
1 ק"ג אבוקדו (כ-5 בשלים וקשים)
2-3 כפות מיץ לימון
3 בצלים ירוקים
5 כפות שמיר
5 כפות כוסברה
5-6 שיני שום
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל 
קולפים את האבוקדו, מסירים את הגרעין וחותכים לקוביות קטנות.
שמים בקערה ומטפטפים את מיץ הלימון.
מטגנים פטריות ומוסיפים אותם.
קוצצים דק את הבצלים הירוקים, כותשים שיני שום ומוסיפים.
מוסיפים שמיר, פטרוזיליה, ומתבלים בפלפל, מלח, מיץ לימון ושמן.
מערבבים ומחזיקים במקרר עד להגשה.

* ניתן להוסיף מעט פפריקה חריפה.
* ניתן להוסיף 5 כפות חומץ או לימון טבעי.
* ניתן להוסיף 3 מלפפונים חמוצים.
* ניתן לוותר על הפטריות.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 24/03/2008.


כניסה לאתר המתכונים