סלט איקרא של אמא שלי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
ביצים מדג אחד של מטיאס או הרינג
1 בצל קטן קצוץ דק מאוד
כף חומץ הדרים
כף מיונז
חלמון (צהוב) של ביצה קשה
קורט סוכר
קורט פלפל שחור 
להסיר את העור הדק מהביצים ולהוסיף את הבצל החומץ והסוכר. את החלמון למעוך היטב עם המיונז ולהוסיף לתערובת לתבל בפלפל שחור. לערבב היטב אך בזהירות כדי לא למעוך את ביצי הדגה... להשאיר כשעה במקרר ולהגיש עם לחם קימל, שחור או לבן,, (הכי טעים עם לחם קימל) לקשט בעלי חסה ופרוסות עגבניה ולהיסתער...
אז שיהיה בתיאבון
שרה אנגל 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י שרה אנגל בתאריך 27/03/2008.


כניסה לאתר המתכונים