כשר לפסח פולקה עם פטריות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר לפסח.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
24 פולקה לכל סועד שניים
2 כופסאות פטריות
3 בצל גדול
1 רסק עגבניות גדולה מי כופסה
טיבול אבקת מרק עוף עוף גריל פלפל שחור
שמן
8שניי שום גדולים
בסוף הבישול אפשר לעוסיף תפוחי אדמה 
לשטוף את העוף להרטיח פעמיים לזרוק את המים המלוחלחים ולהוריד את העור מי הפולקה לחתוך את הבצל לתבעות לשים בסיר גדול לטגן עד לצהוב בהיר לחתוך את השום להוסיף אחרזה את הבשר לשים חצי כופסה של רסק עגבניות הפטריות לחסות עם מיים והתבלינים לתת לרטיחה להוריד לאש נמוכה לבשל עד שהפולקה מוכן לעוצי את העוף מי הרוטב להוסיף את אתפוח אדמה לבשל עד שזה רך להביר את זה לתבנית אחד פעמית לשים את העוף לפזר את התפוח עדמה ולשים בתנור למשך חצי שעה להגיש את זה חם לשולחן 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kahals בתאריך 04/12/2008.


כניסה לאתר המתכונים