סלט תפוחי אדמה ובצים ובצל - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
8 תפוחי אדמה גדולים
8 בצים קשות
6 בצלים גדולים
מלח פלפל חומץ מיונז
6כפות גדולות 
לבשל את התפוח אדמה והבצים
לחתוך את הבצל לעיגולים לשים מלח למשך 4 דקות למאוך את הבצל
לשטוף טוב טוב לשים בקערה גדולה לצנן את התפוח אדמה והבצים לחתוך לחצי
יריח להוסיף לבצל את המיונז לשים עם החומץ מלח פלפל חצי כוס מים שלא היה יותר מידי חמוץ לפי הטעם שלכם להרבב הכל יחד 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kahals בתאריך 04/12/2008.


כניסה לאתר המתכונים