מתכון חרוסת לחג הפסח - מתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר לפסח.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 תפוחי עץ ירוקים גדולים
250 גרם צימוקים מושרים בתערובת של מים חמים ו-3 כפות ברנדי משובח
100 גרם שזיפים שחורים, מגולענים וקצוצים
100 גרם משמשים מיובשים קצוצים קטן קטן, כמו בסלט ירקות
100 גרם אגוזי פקאן
5 כפות סוכר חום או מולסה
קורט קינמון
1 כפית קליפת תפוז מגוררת 
למתכון 2 אפשרויות:
אפשרות ראשונה – שולחים את הכל למעבד מזון ומעבדים לא יותר מ–20 שניות

אפשרות שנייה – מגרדים תפוחים בפומפיה, קוצצים פקנים, מערבבים עם שאר החומרים–וכאן יש להשתמש במולסה, או בסילאן כחומר דבק לעיסה.

מומלץ להוסיף יין 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 22/04/2008.


כניסה לאתר המתכונים