סלט טונה במילויי קצפת ותותים. - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  120 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
100 גרם טונה במים.
50 גרם קצפת ביתית.
1 וחצי כוס תותים.
2 כפות סוכר לבן. 
שופכים את הטונה לתוך קערה גדולה.
שמים לתוך הקערה את הקצפת והתותים ושמים בתוך מיקסר.
מערבבים עד שיוצאת עיסה גדולה ואחידה.
שמים בתנור למשך שעה וחצי.. ויוצאת עוגה {למרות שהתכוונתי להכין סלט p:}
בתאבון! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י bulka בתאריך 05/03/2008.


כניסה לאתר המתכונים