עוגת גבינה בציפוי פרי וגלי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  9 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
תבנית אחד פעמית גדולה
4 חב פתיבר
2שמנת מתוקה
2פודינג הינטן וניל
2כוסות חלב
6 כפיות סוכר
שלושת רבע כוס מים חמים
אחד גלטין
2גלי באותו עטעם של הפרי
1קופסה שימורים של פרי
750 גרם גבינה לבנה ועוד קופסה אחת של 250 גרם  
שמנת פודינג חלב יחד עם סוכר להקצפה יציבה לסגור את המקסר הידני להוסיף את הגבינה לתערובת של השמנת לערבב היטב היטב לשים מים פושריעם הגלטין לבחוש שלא היה גושים ולשפוך לתערובת לפני זה לעשות כוס וחצי נס קפה קר ולתבול את הפתי בר לשים שני שכבות בתבנית ואחריזה לשפוך על הפתי בר לשים במקרר עם ניר כסף ללילה למוחורת לשים את הפרי ולשפוך את הגלי למלה להגיש קר לשולחן 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י kahals בתאריך 26/06/2008 11:05:05.


כניסה לאתר המתכונים