כדורי בשר באננס וצי´לי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  6  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
600 גרם בשר בקר טחון
3 כפות רוטב צ´ילי תאילנדי
קופסת אננס (פרוסות)
כף סויה
פלפל שחור
מלח
קורט קינמון
ביצה
3-2 כפות פירורי מלח
שמן לטיגון
מעט קמח
כפית אחת זנגוויל מגורד משורש טרי
4 בצלים ירוקים קצוצים גס
חופן אגוזי קשיו קלויים 
1. נערבב את הבשר עם פלפל, מלח, מעט קינמון, ביצה ופירורי הלחם לתערובת אחידה

2. ניצור קציצות קטנות, נטבול בקמח, ננער ונטגן בשמן עד שיזהיבו. נניח על נייר סופג

3. נשפוך את נוזל האננס לסיר קטן ונבשל על אש קטנה (נצמצם). לאחר כמה דקות נוסיף את הצ´ילי והסויה ו-¾ מפרוסות האננס שאותן נחתוך גס (נשמור כמה פרוסות לקישוט). נמשיך לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות.
התבשיל צריך לצאת מתוק –חריף

4. נערבב את הקציצות ברוטב, נוציא, נקשט באננס השלם, בבצל ובקשיו.

בתאבון!
מומלץ להגיש על הרבה אורז לבן.([[788]]) 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 28/06/2008 10:49:20.


כניסה לאתר המתכונים