מרק פיטריות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
כף מרגרינה
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
פלפל שחור
כפיתאבקת מרק בטעם פתריות
6 כוסות מים
פלפל לבן 
מאדים את הבצל במרגרינה.
מוסיפית את הפיטריות ומבשים עם הבצל למשך 10 דק´ על אש קטנה.
מוסיפים את המים עם התבלינים, ומבשלים כרבע שעה.
מערבבים בקערית נפרדת את הרביכה.
מוסיפים בהדרגה למרק על מנת שיסמיך. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ohad בתאריך 02/07/2008 15:10:36.


כניסה לאתר המתכונים