עוגת קרמשניט - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
200 גרם שוקולד לבן שבור
2 כוסות שמנת מתוקה
מקל וניל
1 כוס תותי שדה
¼ כוס וודקה
קמצוץ פלפל שחור
½ כוס סוכר
חבילת בצק פילו
100 גרם חמאה מומסת 
מרתיחים את השמנת עם מקל הוניל.
אחרי הרתיחה מוציאים את המקל ומגרדים את הזרעים שלו לתוך השמנת.
עכשיו מכניסים את השוקולד הלבן לשמנת ובוחשים.
מקררים את התערובת; כדאי לבחוש מדי פעם כי הקירור האיטי גורם לחומרים לא להיפרד.
מכסים בניילון ומניחים במקרר.
בינתיים מכינים את התותים בוודקה.
מערבבים את הוודקה, הסוכר והפלפל השחור.
משרים את התותים במרינדה הזו ½ שעה.
עכשיו מוציאים את השמנת מהמקרר ומקציפים אותה.
מקבלים קצפת מאוד עשירה.
פורשים את בצק הפילו.
מורחים 3 שכבות בחמאה מומסת ובסוכר.
מניחים את 3 השכבות יחד אחת על השניה.
חורצים לבבות עם שבלונה מיוחדת, 3 לבבות לסועד.
מכניסים לתנור ל-7 דקות.
מוציאים מהתנור, מניחים לב, עליו מורחים קצפת, עליו מניחים עוד לב ועליו עוד קצפת ועליו עוד לב.

מגישים עם התותים בוודקה

בתאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 28/07/2008 20:35:19.


כניסה לאתר המתכונים