עוגת גבינה עם שכבות פתי בר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  120 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
500 גרם פתי בר
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה להקצפה
2 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
¼1 כוסות חלב
50 גרם שוקולד מרוסק או אגוזים קצוצים

תבנית מלבנית 30x20 ס"מ 
1. במעבד מזון מקציפים את כל החומרים לקבלת קרם (מלבד הפתי בר והשוקולד או האגוזים)

2. טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית.
מורחים שכבת קרם על הפתי בר

3. מסדרים שכבה נוספת של פתי בר ספוג בחלב, מורחים שכבת קרם נוספת.
חוזרים על הפעולה עד גמר החומרים.

4. מפזרים מעל שוקולד מרוסק או אגוזים קצוצים. שומרים בקירור למשך שעתיים.

בתאבון!
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 28/11/2008 23:13:19.


כניסה לאתר המתכונים