קדירת בשר וכרוב כבוש - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  8  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  150 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 קג בשר צואר\אסאדו\שריר
3 יח בצל פרוס
1 כרוב טרי פרוס לרצועות
1 קופסא כרוב כבוש
3 כוסות ציר בקר
זירעי קימל וכוסברה
1 פלפל שחור ,מלח, פפריקה מתוקה
פלפל חריף שלם

 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה ולהוסיף את הבשר.
ואת הכרוב עם ציר בקר ולבשל כשעתיים וחצי על הכריים בחום נמוך.
להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר ולהוסיף חצי כוס אורז
ומעט נוזלים במידה שחסר ולהמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120 c . לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד
10 דקות לקבלת מעט השחמה.

המתכון הנ"ל באדיבות רשת מעדניות הגורמה - יוז´י.

http://www.yoji.co.il/apage/27574.php

 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י meital_m55 בתאריך 23/12/2008 16:33:21.


כניסה לאתר המתכונים