פילה דג בגריל ברוטב עגבניות ושמן זית - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
8 פילטים של דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) כ 200 גרם כל אחד
מעט שמן זית

לרוטב:
4 עגבניות טריות ובשלות
½ כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום חריף קצוץ
1 כף מיץ לימון
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
 
1. חוצים את העגבניות לשניים, מסירים את הגרעינים והמיץ ומגררים את בשר העגבנייה על מגררת עבה. מוסיפים את שאר חומרי הרוטב, מערבבים היטב ומניחים בצד.

2. מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים בגריל כ 3 דקות מכל צד.

3. מניחים את הדגים בצלחת הגשה כשהעור כלפי מטה. מורחים מעל כל דג כמה כפות מהרוטב, סוחטים לימון מעל ומגישים.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 01/12/2009 21:38:03.


כניסה לאתר המתכונים