הסלט הידוע עם טעם ומראה טובים יותר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  לא צויין.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
שני מלפפונים
עגבניה אחת
¼ בצל.
שמן [מומלץ-שמן זית]
חסה. 
כמו שכולם מכירים את הסלט של מלפפונים ועגבניות, הסלט הרגיל והידוע, ככה נוסיף לו טעם ומראה טובים יותר באופן הבא.

1. חותכים את החסה ומפרידים את העלים. את העלים שמים על הקערה שבה תשתמשו,
[העלים צריכים להיות גדולים ולא חתוכים] מניחים את העלים ו"עוטפים" מבפנים את
הקערה, וממליחים קצת.
2. חותכים את המלפפונים והעגבניה דק דק. שמים אותם בקערה נפרדת מהקערה עם
החסה. מוסיפים את השמן [מעט שמן, לא הרבה] לקערה עם המלפפון והעגבניה,
ממליחים מעט ומערבבים.
3. מעבירים את המלפפון והעגבניה אל הקערה עם החסה. חותכים את החלק שנשאר
[בשלב הראשון-כשהפרדנו את העלים] ומוסיפים אותו אל הקערה.
4. חותכים את רבע הבצל ומוסיפים לסלט לאט לאט, גם בישביל שיהיה יפה.

בתאבון ! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י LitalG14 בתאריך 03/05/2009 15:46:40.


כניסה לאתר המתכונים