מאפה בשר טחון - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  7 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:

500 גרם קמח
250 גרם חמאה או מרגרינה
2 ביצים
מים קרים
מלח

למילוי:

1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים וקצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4\3 כוס פיסטוקים
סלסלת פטריות חצויות
שליש כוס שמן זית
מלח ופלפל
2 ביצים
2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

- מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק. מחלקים לשניים ומשטחים מעט. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט. מרפדים תבנית מרובעת במחצית הבצק.
- מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה.
- ממלאים את התבנית עם המילוי, מכסים ביריעת הבצק הנותרת ומהדקים היטב.
- עושים חורים בבצק לאיוורור, מקשטים, מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות 50 דקות.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני. בתאריך 06/09/2009 17:32:05.


כניסה לאתר המתכונים