סלט פלפלים עם זיתים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
7-8 פלפלים מכל מיני סוגי צבעים
2 פלפלים חריפים
2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות
4-5 שיני שום גדולות קצוצות
100 גר` זיתים ירוקים מגולענים חתוכים לטבעות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
מלח
2 כפיות שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון

 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

שורפים את הפלפלים, מניחים בתוך שקית ניילון, נותנים להזיע בתוכו ואח"כ מקלפים בקלות. בינתיים מטגנים עד לשקיפות את הבצלים יחד עם השום. לוקחים את הפלפלים וחותכים לרצועות, מניחים בקערה. אליהם מצרפים את הבצל עם השום, הזיתים והעגבניות. מתבלים, מערבבים ביחד למיזוג טעמים ושולחים למקרר. אחרי כשעתיים ניתן להגיש.

מתוך הבלוג:http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1538296

בתאבון

 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י monday בתאריך 18/11/2009 21:23:22.


כניסה לאתר המתכונים