|
New Page 2
|
|
איך ממיסים שוקולד בצורה הנכונה? הסבר בסיסי כולל תמונות להמסה נכונה של שוקולד בסיר אידוי כפול ובמיקרוגל בימים הקרובים נוסיף עוד הסברים לאיזור המדריכים. |
|
המסה במיקרוגל |
הניחו את קוביות השוקולד בתוך כלי שטוח מזכוכית. כוונו את עוצמת המיקרוגל לבינוני עד בינוני-גבוה. שימוש בחום גבוה יכול לשרוף את השוקולד. חממו כ2 דקות או יותר, כאשר כל 30 שניות אתם מפסיקים את הפעולה של המיקרוגל ובודקים את השוקולד האם הוא נמס או לא. |
המסה על סיר אידוי כפול |
צרו סיר אידוי כפול על ידי מילוי סיר קטן במין והנחת קערת מתכת על הסיר הקטן. שימו לב : אסור למים לגעת בחלקה התחתון של הקערה. הניחו את השוקולד בקערה והניחו את הסיר על אש גבוהה. חממו את המים עד לרתיחה. כאשר הם רותחים, הנמיכו את האש לאש בינונית וערבבו את השוקולד עד להמסה מוחלטת. השוקולד מוכן לשימוש. לא ניתן לטעות בשיטה זו, מכיוון שיש לכם יותר שליטה על התהליך עצמו |
|
|
|
הניחו את קוביות השוקולד בקערה |
השוקולד מתחיל להנמס |
השוקולד נמס ומוכן לשימוש |
|
|
פורסם בתאריך ראשון, 09 בנובמבר בשעה 18:46:39 על ידי matok |
|
|
|
|
| הדפס כתבה |