מתוקנט הכי מתוק ברשת;

 

 

   
 

 

                 

 

 


New Page 2









דפים אכילים משנת 1994
הותיקים האמיתיים


לצפיה במוצרים החדשים בחנות האתר לחצו כאן



 




 






  המסת שוקולד

 
איך ממיסים שוקולד בצורה הנכונה?
הסבר בסיסי כולל תמונות להמסה נכונה של שוקולד בסיר אידוי כפול ובמיקרוגל
בימים הקרובים נוסיף עוד הסברים לאיזור המדריכים.


המסה במיקרוגל
הניחו את קוביות השוקולד בתוך כלי שטוח מזכוכית.
כוונו את עוצמת המיקרוגל לבינוני עד בינוני-גבוה. שימוש בחום גבוה יכול לשרוף את השוקולד.
חממו כ2 דקות או יותר, כאשר כל 30 שניות אתם מפסיקים את הפעולה של המיקרוגל ובודקים את השוקולד האם הוא נמס או לא.
המסה על סיר אידוי כפול
צרו סיר אידוי כפול על ידי מילוי סיר קטן במין והנחת קערת מתכת על הסיר הקטן.
שימו לב : אסור למים לגעת בחלקה התחתון של הקערה.
הניחו את השוקולד בקערה  והניחו את הסיר על אש גבוהה.
חממו את המים עד לרתיחה. כאשר הם רותחים, הנמיכו את האש לאש בינונית וערבבו את השוקולד עד להמסה מוחלטת. השוקולד מוכן לשימוש.
לא ניתן לטעות בשיטה זו, מכיוון שיש לכם יותר שליטה על התהליך עצמו

הניחו את קוביות השוקולד בקערה

השוקולד מתחיל להנמס

השוקולד נמס ומוכן לשימוש

פורסם בתאריך ראשון, 09 בנובמבר בשעה 18:46:39 על ידי matok
הדפס כתבההדפס כתבה
News ©

תמונה אכילה-תמונות אכילות - עוגות מעוצבות - עוגת בצק סוכר - תמונה לעוגה - תמונות לעוגה - עוגת תמונה - סוכריות לוגו - סוכרית תמונה - קישוט עוגה - קישוטי עוגות - עוגות שוקולד - בצק סוכר - קישוט בצק סוכר - אביזרים לקישוט עוגות
http://www.תמונהאכילה.com
http://www.מיקיאלון.com
מתוק.נט


@MEMBER OF PROJECT HONEY POT
Spam Harvester Protection Network
provided by Unspam