עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    ערב טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: Lara   נשלחה ב15/07/2006, בשעה:21:28:23

נושא: מנסה לעזור...

גוף ההודעה:
מקווה שאקלע בול.

הבצק הלבן:

1/2 קילו קמח לבן [לא חייבים מיוחד ללחם סתם קמח לבן].
1/2 1 כפיות מלח
1 שמנת/אשל/גיל/רוייון/כוס חלב.

הבצק השחור:
1/2 קילו קמח מלא , שטיבל או סתם מלא/
1/2 1 כפיות מלח.
1 שמנת/אשל/גיל/רוייון/כוס חלב.

שמרים לבצקים:
3-4 כפיות שמרים יבשים.
2 כפות סוכר.
100 סמ"ק מים פושרים חמימים.

כשהשמרים מתעוררים יוצקיםלכל תערובת מחצית מכמות השמרים.
מכינים מ2 הבצקים בצקים לא דביקים וגמישים ומניחים כל אחד בקערת התפחה נפרדת, להכפלת הנפח.

אח"כ מרדדים אותם בנפרד, כמה נגלות, ומניחים בצק לבן מעל שחור.
מגלגלים ללחם נקניק.
מניחים על תבנית אינגליש קייק.

אפייה - מומלץ בחום בינוני.
האפייה בערך 20-25 דקות

בתאבון.
שבוע טוב ושקט.


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

לחם,09/07/2006 : 21:28:23אדוה
   מנסה לעזור... 15/07/2006 : 21:28:23Lara   

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים