עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.




טיפים, מאמרים ועזרים שונים.

יש לכם מידע רלוונטי שברצונכם לחלוק עם גולשי שטרודל?
שלחו לנו אותו בעזרת הטופס הבא, ואנו נפרסם אותו עם קרדיט שלכם.
בחר אזור גלישה:


המרות מצרכים

ג'לטין 
1 שקית ג'לטין = 14 גרם
1 כף ג'לטין = כ-10 גרם
1 עלה ג'לטין = 4 גרם
יחסי המרה: 1 שקית ג'לטין (14 גרם) = 1/2 3 עלים
 

אבקת אפיה, סודה לשתיה 
1 שקית = 10 גרם = 1 כף גדושה
1 כף = 9 גרם
1 כפית = 3 גרם
 

קמח תופח תוצרת בית  
1 כוס קמח תופח = 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אב' אפיה
1 ק"ג קמח תופח = 1 ק"ג קמח רגיל + 2 שקיות אב' אפיה
 

המרת שמרים 
גרם שמרים יבשים (קוביה אדומה) = 25-30 גרם (כשתי כפות) שמרים יבשים
25 גרם שמרים טריים - (חצי קוביה) = בערך 12 גרם שמרים יבשים, (כף אחת)
10 גרם שמרים טריים = בערך 4-5 גרם שמרים יבשים
שימרית = בדיוק כמו שמרים טריים מבחינת המשקל
ההבדל היחיד שאין צורך להתסיס אותם מראש בכוס עם מים וכו', אלא מפזרים אותם ישירות לבצק.
כף אחת שמרים יבשים = 12 גרם בערך
ושקולה כנגד חצי קוביית שמרים או חצי חבילת שימרית (25 גרם)
 



עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים