עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.




טיפים, מאמרים ועזרים שונים.

יש לכם מידע רלוונטי שברצונכם לחלוק עם גולשי שטרודל?
שלחו לנו אותו בעזרת הטופס הבא, ואנו נפרסם אותו עם קרדיט שלכם.
בחר אזור גלישה:


מילון מונחים לאפייה:

מהו המילון בעצם?
המילון בעצם אלו הגדרות אשר מופיעות בעמוד התצוגה של המתכון,
מודגשות בכחול. וכאשר עולים על המילה, מתקבל התרגום שלה.
לדוגמא: פאי טופי ואגוזים

:: א :: ב :: ג :: ד :: ה :: ו :: ח :: ט :: י :: כ :: מ :: נ :: ס :: ע :: פ :: ק :: ר :: ש :: ת :: הכל c :: r ::::

מוצגים הערכים באות c בלבד.

הגדרה מונח
אבקה הנמצאת בשימוש בתעשיית המזון ומיועדת להסמכה. הוספה שלה לבצק סוכר נותנת בצק גמיש נוח וקל לעיבוד ופיסול, וגורמת לתוצר להתייבש ולהתקשות.
אופן העבודה:
לשים את האבקה לתוך הבצק - ביחס של כפית על 250 גרם בצק סוכר (אפשר גם פחות מזה). עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח
לפחות שעה לפני השימוש.
אפשר להכין ממנה גם דבק מצויין להדבקת חלקי בצק סוכר. מוסיפים כרבע כפית CMC לחצי כוס מים וממתינים להמסה.
CMC
לחץ לשלוח מילה למילון   |   לצפייה בכל המילים ברצף


עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים